Biodanza voor families

Waar en Wanneer?
Wanneer: Zondagvoormiddag 16 juni 2019 – 11u.15-12u.15
Waar: Walpurgis (Feniks) – Deurneleitje 6 – 2640 Mortsel
Voor wie: Jong en oud, gezinnen met kinderen, grootouders met kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buren, ……
Prijs: €15 per duo ouder-kind – €20 voor drie personen – Max. €25 per gezin
Tips: We dansen op blote voeten (sokken met anti-slip onder kan eventueel ook) en loszittende kleding om makkelijk in te bewegen.
INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK – Via MAIL of TELEFOON 0497/177.366

Wat is Biodanza voor families?
Met het hele gezin of de hele familie plezier maken en bewegen op muziek. Biodanza neemt jullie mee op een muzikale fantasiereis vol beweging, dans en spel. Van lekker gek doen samen tot samen genieten op of onder een dekentje….

Biodanza biedt een andere manier om met elkaar te verbinden en samen te zijn. Een gelegenheid om mekaar op een andere manier te leren kennen.
Biodanza laat je op een nieuwe, andere manier verbinding maken met elkaar als gezin, familie, vrienden,…..  Maar ook met andere kinderen en volwassenen. We leren al spelend dat samenwerken een natuurlijke manier van omgaan is met elkaar.

Kinderen en volwassenen ervaren hoe fijn het is om helemaal zichzelf te kunnen en mogen zijn. Er is geen competitie. De eerst en de beste bestaan hier niet. Niemand is meer dan een ander en iedereen is uniek! En dat mogen we ook laten zien in ons spel en onze beweging.

Kinderen worden uitgedaagd in hun fantasie en ze gaan zich, bij het regelmatig beoefenen, beter in hun vel voelen. Niets is verplicht en (bijna) alles kan.

Wie kan er deelnemen aan Biodanza voor families?
Eigenlijk iedereen!
De kleinsten kunnen gewoon aanwezig zijn en vanaf 2,5 jaar kunnen ze gewoon actief meedansen. Daar we geen pasjes leren, niets verplicht is en iedereen op zijn manier kan meedansen of spelen, kan alles aangepast worden aan je eigen ritme en/of beweeglijkheid.

Benieuwd of graag wat meer info? Contacteer me gerust of kom eens meedansen!
0497/177.366

Deel dit artikel met je vrienden!Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google
Share on email
Email
Share on print
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *