Ouder-kind massage

“Kinderen spellen LIEFDE als: T-IJ-D.“


Ouder Kind massage met massageverhaaltjesSamen plezier maken.
Onderlinge band versterken.
Werken aan vertrouwen en zelfvertrouwen.
Bouwen aan lichaamsbewustzijn en positief zelfbeeld.
Relaxen en spanning verminderen
QUALITY TIME!

*** NIEUWE WORKSHOP:   zaterdag 6 mei  10u.30 – 11u.30***
Ouder-Kind massage met massageverhaaltjes, speelse massagespelletjes, beweging en relaxatie.
Leeftijd: 3,5 – 8 jaar (richtlijn)
Locatie: Spring – Winkelstraat 7 – 2570 Duffel
Prijs: €15 per deelnemend duo
Inschrijven via mail.

Voor wie?
De workshop ouder-kind massage is bedoeld voor kinderen met een begeleidende volwassene: ouder, grootouder, oom, tante, ……. De workshops worden per leeftijdsgroep gegeven.

Wat gebeurt er op de workshop?
Het hoofdingrediënt van de workshop is natuurlijk massage. We werken met massageverhaaltjes op de rug. Het gaat om aanrakingen bovenop de kleding, die een aangenaam en ontspannend effect hebben. We manipuleren geen spieren!
De massageverhaaltjes worden afgewisseld met speelse activiteiten en oefeningen uit de kinderyoga, acroyoga, Sherborne bewegingspedagogiek, Biodanza en mindfulness.
We werken telkens rond een bepaald thema.

Wat moet ik aandoen/meebrengen?
Daar we ook bewegingspelletjes en acro-oefeningen doen, is loszittende kleding het best.
We vragen je om zelf een kussentje mee te brengen. Matjes en dekentjes zijn aanwezig.
Indien jij of je kindje snel dorst hebt, kan je een flesje water meebrengen.

Wanneer gaan de workshops door?
Momenteel is er geen workshop gepland. Via de nieuwsbrief kan u op de hoogte blijven van komende workshops.

Wat kost een workshop?
De prijs per workshop bedraagt  €15,00 (1 uur) per ouder-kind duo.
* Speciale workshops kunnen iets meer kosten

Workshop "ouder-kind massage"Hoe schrijf ik in?
Inschrijven kan enkel via email met vermelding van je naam, naam van je kindje, emailadres en telefoonnummer. Vergeet niet de datum te vermelden van de workshop waarvoor je inschrijft!
De betaling gebeurt bij aanvang van de workshop.

Plaatsen zijn beperkt. Indien je niet kan komen, vragen wij je uitdrukkelijk te annuleren zodat je niet onnodig de plaats inneemt van iemand die ook graag had willen komen. Indien je nalaat dit te doen, heb je geen recht op terugbetaling van de gereserveerde workshop en kan een volgende reservering geweigerd worden.

Deel dit artikel met je vrienden!Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

2 thoughts on “Ouder-kind massage

 1. Beste

  Onze dochter Marie is 20 maanden en echt het zonnetje in huis! Ze is bijzonder actief en evolueert (motorisch en taalkundig) erg snel! De dagen met Marie zijn altijd heel leuk. De nachten echter zijn moeilijk. We zijn soms ten einde raad omdat ze zo vaak ontwaakt. Het lijkt voor ons alsof ze de vele prikkels en ervaringen van overdag ‘s nachts niet verwerkt krijgt. Enkele weken geleden begonnen we te ontdekken dat masseren (beentjes/voetjes) een heel sterk effect heeft op haar. Ze komt er ondertussen zelf om vragen. We hebben het gevoel dat dit haar zou kunnen helpen om ‘s nachts beter tot rust te komen. We zijn daarom als gezin op zoek naar begeleiding om hierover bij te leren. Zou u ons kunnen laten weten als er nog een ouder-kind massage workshop plaats vindt? Of is persoonlijke begeleiding eventueel mogelijk?

  We kijken enorm uit naar uw reactie!

  Alvast heel erg bedankt!
  Vriendelijke groetjes
  Elke Peeters

  • Beste Elke,
   Sorry voor het late antwoord. Je reactie was tussen honderden spammers terechtgekomen en ik heb het nu pas gezien, mijn excuses hiervoor. ALs je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijgen jullie automatisch mail als er een nieuwe workshop aankomt. Persoonlijke begeleiding om enkele massagetechniekjes aan te leren kan eventueel wel maar dan is het best dat u even een mailtje stuurt met de momenten waarop u kan en wat jullie wensen juist zijn.
   Met vriendelijke groeten,
   Yvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *