Lesgeefster

img895Ik ben Yvi, oprichtster van ZenKids. Ik ben een creatieve duizendpoot, hoogsensitief en heb een groot hart voor kinderen. Mijn passies zijn dansen, schrijven en alles wat met gezonde voeding te maken heeft.
Van beroep ben ik onderwijzeres in de lagere school.

In 2007 werd ik mama van een geweldig zoontje en begon ik samen met hem aan een nieuw hoofdstuk, een nieuw avontuur in mijn leven. Nog elke dag verwonder ik me over het wonder van “opgroeien”. Ik vind het prachtig om te zien hoe hij en andere kinderen de wereld en hun plaats daarin ontdekken. Een mooi maar ook kwetsbaar proces. Bij kleine kinderen is de vertrouwensband met de ouder daarin cruciaal.

Wellness Academie kwaliteitslabel

In 2012 behaalde ik mijn diploma “erkend masseur” en ging ik me toespitsen op kindermassage daar er, op babymassage na, weinig aanbod is aan deze massagevorm. Ondertussen heb ik ook de opleiding ‘Kanuka Kindermassage’ met succes gevolgd.

Geïnspireerd door mijn eigen zoontje en zijn plezier in het krijgen van “massageverhaaltjes” op zijn rug, begon ik zelf massageverhaaltjes bij te verzinnen en andere relaxatie-spelletjes. Mijn kleine rakker droeg zelf ook zijn steentje bij want al spelend ontstonden er nieuwe, leuke “aandachtsspelletjes en relaxatiespelletjes”.

Langzaamaan begon het te kriebelen om deze leuke activiteiten met anderen te delen. En zo ontstond ZenKids.

In 2015 behaalde ik het diploma “Facilitatrice Biodanza® voor kinderen” in de Biodanzaschool van Alejandro Balbi Toro te Luik.
Ik geef nu al regelmatig lessen kinderbiodanza op verschillende locaties. Ook op scholen en op aanvraag (kampen, Grabbelpas, ….).

In juni 2016 voltooide ik mijn 3-jarige opleiding Biodanza® te Luik en nu kan ik ook regelmatig aan gemengde groepen “ouder-kind Biodanza®” geven!

In de vorm van allerlei workshops geef ik graag ons plezier en onze activiteiten door zodat jullie er thuis ook van kunnen genieten.

De workshops “ouder-kind massage” zijn een eigen speelse mix met invloeden uit de kindermassage, kinderyoga, acro-yoga, Biodanza®, Sherborne en mindfulness.

 

Deel dit artikel met je vrienden!Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *